Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس سیاسی- با گذشت سه هفته از اعتراضات بنزینی، هنوز مسئولان به صورت رسمی آمار قربانیان این ناآرامی‌ها را اعلام نکرده‌اند و افکار عمومی همچنان با این پرسش مواجه است که چرا مسئولان در این خصوص شفاف‌سازی نمی‌کنند؟!

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ در تازه‌ترین اظهارنظر مسئولان در خصوص اعتراضات بنزینی آبان‌ماه که منجر به کشته شدن تعدادی از شهروندان شده است، دادستان کل کشور در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه "مردم سوال دارند چرا تعداد کشته‌شدگان اعلام نمی‌شود؟"، پاسخ داد: مردم به شما نمایندگی دادند؟ من چون اطلاع دقیق ندارم نمی‌تونم اعلام کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما اصرار می‌کنید، ولی من اطلاع دقیقی ندارم. فقط می‌گویم آمار و ارقامی که بنگاه‌های خبری خارج از کشور اعلام می‌کنند با واقعیت خیلی متفاوت است."

سازمان عفو بین‌الملل مدعی است که تعداد کشته‌شدگان ۲۰۸ نفر است. برخی رسانه‌های خارج از کشور نیز این آمار را بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کشته اعلام کرده‌اند. آماری که مقامات کشورمان بارها آن رد کرده‌اند ولی آماری در این خصوص ارائه نمی‌دهند.

محمد جعفر منتظری همچنین در ارتباط با چرایی عدم اعلام تعداد دقیق بازداشت‌شدگان گفت: دلیل این مسئله آن است که تعداد بازداشتی‌ها متغیر است بنابراین اگر امروز عددی اعلام کنم ممکن است منطبق با واقعیت نباشد.(جزئیات بیشتر)

این در حالی است که پیش از این ​وزارت کشور اعلام کرده بود که "در خصوص تعداد جان‌باختگان اغتشاشات اخیر، دادستانی اعلام نظر می‌کند و دادستانی پس از تفکیک، اطلاعات مرتبط را اعلام خواهد کرد."(جزئیات بیشتر)

در همین حال، جهانبخش محبی‌نیا نماینده مجلس در مصاحبه‌ای، درباره آمار قربانیان اعتراضات بنزینی گفته است که "برای روشنگری خود مسئولان شورای عالی امنیت ملی و وزارت کشور مسئولیت اصلی را دارند. در شورای عالی امنیت ملی سران قوا و فرماندهان سپاه و ارتش هستند. اینکه اعلام نمی‌کنیم به چه منفعتی می‌رسیم را نمی‌دانم. اگر مردم از ما بپذیرند و واقعیت را بگوییم خیلی به نفع ماست چون آمار و ارقامی که من بیرون می‌شنوم واقعا وحشتناک است."(جزئیات بیشتر)

با این حال به نظر می‌رسد که مسئولان عجله‌ای برای شفاف‌سازی در این خصوص ندارند و افکار عمومی همچنان با این ابهام و پرسش مواجه خواهد بود که چند نفر در این اعتراضات کشته شدند و اینکه چرا این آمار اعلام نمی‌شود؟ ابهامی که به نظر می‌رسد نتیجه‌ای جز افزایش بی‌اعتمادی مردم به مسئولان نخواهد داشت.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اعتراض به گرانی بنزین زندانیان اعتراضات قوه قضائیه وزارت اطلاعات سپاه دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • کندوان یک‌ طرفه شد
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • قصه فراق از تحصیل