Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال میرزایی، رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس، درباره عدم اعلام رسمی آمار کشته‌شدگان حوادث آبان‌ماه از سوی مسئولان داخلی که منجر به سوءاستفاده رسانه‌های خارجی از این موضوع شده است گفت: رسانه‌های خارجی آمارهای متناقضی از کشته‌شدگان معترض در جریانات آبان‌ماه اعلام می‌کنند تا مسئولان مربوطه کشورمان را مجبور به واکنش نشان دادن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار ضدونقیض بی‌بی‌سی و رویترز از کشته‌شدگان حوادث آبان ایران

نماینده مردم ایلام در مجلس ادامه داد: چند روز گذشته بی‌بی‌سی فارسی گزارشی پخش کرد مبنی بر اینکه یکی از سازمان‌های بین‌المللی آمار دقیق کشته‌شدگان اعتراضات آبان در ایران را ۳۰۴ نفر اعلام کرده است. در گزارشی دیگر، رویترز تعداد کشته‌شدگان این حوادث را ۱۵۰۰ نفر اعلام کرد.

میرزایی تاکید کرد: رسانه‌های خارجی علاوه بر اعلام آمارهای متناقض به منظور راه‌اندازی جنگ و عملیات روانی، قصد دارند مسئولان ما را مجبور به نشان دادن واکنش کنند. بنابراین باید بررسی کرد در مواجهه با این اخبار متناقض که منتشر می‌شود چه واکنشی باید نشان داد.

راهپیمایی مسالمت‌آمیز حق مردم است، اما تخریب اموال پذیرفته نیست

عضو فراکسیون امید مجلس توضیح داد: در آبان‌ماه حوادث و نارضایتی‌های گسترده‌ای در پی افزایش قیمت بنزین در کشور رخ داد که هیچ یک از مقامات و مسئولان به دنبال کتمان این حقیقت نیستند و همگی به این امر اذعان دارند. ضمن اینکه راهپیمایی مسالمت‌آمیز حق مردم است، اما تخریب اموال عمومی را کسی تایید نمی‌کند.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم با اشاره به اینکه «اذعان به نارضایتی مردم و اینکه اعتراض حق‌شان است از جمله برنامه‌های دولت و حاکمیت به شمار می‌رود» گفت: حاکمیت این حق را برای مردم به رسمیت می‌شناسد، ولی خشونت و تخریب اموال عمومی به هیچ وجه مورد پذیرش نیست و از نظر همه محکوم و مذموم است.

میرزایی خاطرنشان کرد: دولت قبول دارد که برخی از معترضان در این حوادث کشته، گروهی زخمی و تعدادی بازداشت شده‌اند. ولی درباره تعداد کشته‌ها ابهاماتی وجود دارد. البته در مورد کشته‌شدگان نه به صورت یک گزارش مستند، بلکه در قالب اظهارنظراتی از سوی دستگاه قضایی و برخی مراکز مسئول صحبت‌هایی مطرح شده است ولی درباره تعداد و چگونگی کشته شدن این افراد ابهاماتی در میان است.

نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان آبان را بر عهده گرفته است

میرزایی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان حوادث آبان را بر عهده گرفته است افزود: مسئولیت تعدادی از کشته‌شدگان را نیروی انتظامی پذیرفته است  در این باره نیاز داریم گزارشی شفافی از تعداد کشته‌ها و نحوه کشته شدن‌شان ارائه شود. اگر نیروی انتظامی کوتاهی کرده است صراحتاً بیان کند تا از تکرار این اتفاقات پیشگیری شود. قرار نیست هر تحصن و اعتراضی به خشونت کشیده شود.

او اضافه کرد: اگر مقابله دقیق و هوشمندانه نداشته باشیم، هر بار این اعتراضات به چالشی برای نظام تبدیل خواهد شد. پس باید آسیب‌شناسی شود که دستگاه امنیتی و انتظامی ما چه چیزی برای تجهیز و مواجهه کم‌هزینه با این اتفاقات نیاز دارد.

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس در پاسخ اینکه چرا مسئولان مربوطه آمار دقیق و رسمی کشته‌شدگان این حوادث را در راستای جلوگیری از شایعه‌سازی‌ها اعلام نمی‌کند گفت: مردم عادی دنبال آمار و تعداد کشته‌شدگان نیستند، برخی نخبگان و افرادی که دغدغه مردم را دارند و فعالان سیاسی خواهان باز شدن این موضوع هستند و می‌خواهند علل و چگونگی کشته شدن معترضان را بدانند.

میرزایی تاکید کرد: کسانی که دنبال این موضوع هستند اهداف خاصی را دنبال می‌کنند ولی پیگیری‌کنندگان داخلی دنبال حقوق شهروندی هستند. به نظرم باید یک بازنگری در عملکرد نیروهای انتظامی صورت گیرد تا برای مواجهه با این شرایط با هزینه کمتری آمادگی لازم ایجاد شود.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1336046

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جلال میرزایی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور

محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش آموز، قریب هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد.

 وی گفت: با انجام برنامه‌های فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزش‌های معنوی احترام می‌گذارند. وی، ارتقا تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و ابراز کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت هم افزای تمام بخش‌ها و نیرو‌ها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.

دهقانی اشکذری گفت:گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان می‌شوند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل می‌شود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمان‌ها و ارگان‌ها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.

وی، آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد. حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.

حجت الاسلام زارع ادامه داد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.

 وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیین‌های گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند می‌باشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می‌کنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش می‌یافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب می‌گذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیت‌های فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.

 سردار عباسعلی بهدانی‌فرد فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند، به اجرا گذاشته شده است.

 بهدانی فرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوب‌های سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.

وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشت‌شمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خشم نماینده اسرائیل در سازمان ملل برای اعتراضات سراسری دانشجو‌یان
  • طرح «نور» اقدام بزرگ و شجاعانه نیروی انتظامی است
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • تجمع در مشهد در حمایت از گشت حجاب نیروی انتظامی
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد