Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نشست خبری خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره ابهامات در تعداد کشته شدگان حوادث آبان ماه و اینکه چرا در این زمینه شفاف‌سازی نمی‌شود گفت: در این زمینه رسانه‌های خارجی اغراق و مبالغه عجیب و غریبی کردند و روزانه تعداد را بالا بردند، این آمار کاملا نادرست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدا هم من گفته بودم هویت مردم در این زمینه مشخص شود و آن‌هایی که از نیروهای خودی چون بسیج، نیروی انتظامی و مردم بودند با آن‌هایی هم که جزو معترضان بودند یا به مراکز نظامی تهاجم کردند تفکیک شود.

وی افزود: اینکه چند نفر کشته شدند این آمار در اختیار پزشکی قانونی است و آن‌ها می‌توانند این مسئله را اعلام کنند و مشکلی نیست، اما آمار واقعی طبق آنچه به ما اعلام شده است با آنچه در رسانه‌ها اعلام می‌شود بسیار فاصله دارد.

مجمع امروز خودش یک طرف دعوا شده است

روحانی هم‌چینن درباره اینکه سرنوشت لوایح پالرمو و FATF به کجا رسیده است، گفت: دعای ما این است که مجلس آینده با هماهنگی بیشتری با دولت کار کنند. برای من به عنوان رییس دولت جای تاسف دارد که لوایح بسیاری را به مجلس فرستادیم که برخی بررسی شد و برخی نه. به عنوان مثال لایحه جامع انتخابات که ماه‌ها وزارت کشور روی آن کار کرد و ما تمایل داشتیم زودتر تصویب شود تا انتخابات اخیر بر اساس آن برگزار شود، کنار رفت و ما امروز می‌بینیم که با مشکلاتی مواجه هستیم. یا سه لایحه مهمی که ما در زمینه شفافیت، تعارض منافع و مبارزه با فساد داریم هنوز بررسی نهایی نشده است.

وی ادامه داد: همچنین دولت دو لایحه مهم پالرمو و الحاق به کنوانسیون مبارزه با تروریسم را به مجلس تقدیم کرد که با آن خوب برخورد شد و مورد بررسی قرار گرفت. در شورای نگهبان هم به جز یک مورد اختلافی نبود و مسایل انجام شد، اما متاسفانه این طرح به مجمع رفت، اما نه با روال معمولی که ما همیشه می شناختیم.

روحانی با بیان اینکه روال معمول این است که پس از ارسال لایحه توسط دولت به مجلس، این لایحه پس از تصویب مجلس به شورای نگهبان فرستاده می شود و اگر شورای نگهبان این لایحه را قبول نداشت، مجمع تشخیص مصلحت نظام ورود می کند تا به این اختلاف رسیدگی کند، گفت: به تازگی قرار شد در مجمع گروهی لوایح مصوب مجلس را بررسی کنند که با مصوبات مجمع همخوانی دارد یا خیر. این مسئله به تازگی در قانون اتفاق افتاده است و حال مجمع خود که باید به اختلاف‌ها رسیدگی کند، به یک طرف دعوا بدل شده و این دو لایحه گرفتار این روند شده است.

دولت یازدهم، ایران را از لیست سیاه FATF بیرون آورد

رئیس‌جمهور گفت: ما تمایل داشتیم این لوایح را که دولت مدت‌ها روی آن‌ها وقت گذاشته و بررسی کرده است و به مصحلت کشور است تصویب شود، مجلس هم موافق بود، اما مجمع با آن مشکلاتی دارد. امام درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند «اگر موضوعی را دولت گفت مصلحت کشور است و لازم است و سپس در کمیسیون و صحن علنی مجلس به تصویب رسید، این اتفاق برای تصویب کافی است، اما برای اطمینان بخشی مجمع تشخیص مصلحت نظام هم تشکیل شود»، من بسیار از آنچه امروز پیش آمده متاسفم، اما دیگر از توان دولت خارج است. ما اینقدر در این زمینه مکاتبه کردیم و نامه نوشتیم، من حضوری با مقام معظم رهبری صحبت کردم و ایشان فرمودند من نسبت به لوایح دولت مخالفتی ندارم، اما در مجمع در پیچ و خمی گرفتار شده است. اما اینکه گروه ویژه اقدامات مالی چه نظری خواهند داد، باید منتظر ماند، ما در لیست سیاه بودیم و دولت یازدهم کشور را از این لیست خارج کرد و به تعلیق رساندیم تا این موضوع حل نهایی شود. اما متاسفانه داریم به گذشته بازمی‌گردیم که امیدواریم این اتفاق رخ ندهد. البته ما امروزه روابط بانکی چندانی با کشورها نداریم، اما این موضوع بسیار مهم است و در شرایط آینده بسیار تاثیرگذار است. FATF بسیار مسئله مهمی است و بسیاری از کشورها در آن عضو هستند و تنها کره شمالی در لیست سیاه قرار دارد و ما هم در این لیست بودیم که خارج شدیم. امیدوارم این مسایل هر چه زودتر برطرف شود.

روحانی درباره سرنوشت توافق و برجام گفت: آنچه مورد بحث است، ما و طرف مقابل تعهداتی در برجام داریم که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد و ما ناچار شدیم این تعهدات را کاهش دهیم. ما امروز در فعالیت هسته‌ای، چه در زمینه تحقیق و توسعه و چه در زمینه غنی‌سازی با تعهدات برجامی مقید نیستیم و در چارچوب آژانس فعالیت خود را انجام می‌دهیم.

وی افزود: کشورهای اروپایی به سراغ مکانیسم ماشه رفتند و ما به آن‌ها اطلاع دادیم این روند با ماده ۳۶ برجام نمی‌خواند و آقای بورل که به تهران آمد، من به طور مفصل با او درباره استفاده از این ماده صحبت کردم و به نظر آمد که این سخنان و استدلال ما را پذیرفته است چون ماده ۳۶ می‌گوید ۵+۱ باید این اقدام را انجام دهد و ابتدا باید آمریکا به این جمع بپیوندد. استفاده از ماده ۳۶ به نفع کسی نیست و آن‌ها می‌دانند پایان قصه چه خواهد شد.

روحانی در ادامه گفت: من در نامه صریحی به سران اروپا نوشتم که پایان قصه چه خواهد شد و آقای بورل هم در ملاقاتی که داشتیم گفت برای مدتی طولانی این روند را تعلیق کرده‌ایم. ما به فعالیت‌های هسته‌ای خود زیرنظر آژانس ادامه خواهیم داد و امیدواریم اروپایی‌ها راه‌حلی را پیدا کنند تا به برجام بازگردیم و در این زمینه اروپا وعده تلاش برای تحقق این هدف را داده که امیدواریم به نتیجه برسد.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1353349

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی مجمع تشخیص مصلحت نظام شورای نگهبان یک طرف دعوا لیست سیاه ما امروز ماده ۳۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت

ابهامات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت همچنان وجود دارد جزئیات ایرادات مرحله سوم شورای نگهبان به  طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت اعلام شد . با اعلام این جزئیات  تکلیف ساماندهی نیروهای شرکتی و قراردادی و تبدیل وضعیت آنها و مشمولان طرح ساماندهی استخدام همچنان نا مشخص  است . ساماندهی نیروهای شرکتی و قراردادی و تبدیل وضعیت آنها در طرح ساماندهی استخدام دولت گنجانده شده است.

به گزارش اتاق خبر به نقل از  عرشه آنلاین؛ با توجه به ایرادات مجمع تشخیص مصلحت به  طرح ساماندهی کارکنان دولت به نظر می رسد این طرح به نتیجه نمی رسد و به بایگانی سپرده می شود 

در آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۳ عنوان شد، ایرادات قبلی شورای نگهبان در آخرین اصلاحیه طرح ساماندهی کارکنان دولت مرتفع شده و تنها ایرادات هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام اداری مجمع تشخیص مصلحت نظام پابرجاست

اکنون عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت با لایحه عفاف و حجاب